Política de privacitatWelcome to the HomeStyle shop!

POLÍTICA DE PRIVACITAT

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 sobre Protecció de Caràcter Personal, D’INTERIORS comunica a l’Usuari que les dades facilitades a través d’aquest lloc web queden recollides en un fitxer el responsable del qual és D’INTERIORS amb C.I.F.: 43671946Y i la finalitat del qual és donar resposta a les consultes que l’usuari ens faci arribar a través del nostre formulari de contacte.
Les dades de caràcter personal de l’interessat seran tractades amb absoluta confidencialitat i en cap cas seran cedides a tercers sense el seu previ consentiment.
L’interessat pot exercir els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel.lació de les seves dades; per exercitar aquests drets n’hi ha prou amb dirigir-se per escrit a D’INTERIORS o enviar un e-mail solicitant aquesta informació, correcció o anulació a l’adreça: dinteriors@dinteriors.cat, incloent el nom, cognom, fotocòpia del DNI i adreça de correu electrònic.
D’INTERIORS té el dret, però no l’obligació, al seu lliure albir, de corregir errors o omisions de qualsevol part del lloc web, de mostrar alguna informació en concret per complir amb determinades lleis, i d’editar, modificar, rebutjar o suprimir qualsevol contingut, en tot o en part, del lloc web.

 

Sol·licitem el seu permís per a obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Real Decret-llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació