Avís legalWelcome to the HomeStyle shop!

AVÍS LEGAL

Vostè està accedint al lloc web de D’INTERIORS el responsable del qual és Xavi Hinojo Clopés de D’INTERIORS amb C.I.F.: 43671946Y, Tel. 93 885 45 73 / 646 90 40 47 Rambla Sant Domenec, 3 08500 Vic.
Aquest lloc web pot ser visitat per qualsevol usuari de forma lliure i gratuïta sempre que sigui pel seu ús exclusivament personal. S’entendrà per “Usuari” tota persona física o jurídica que accedeixi o hagi accedit a aquest lloc web, subjecte per tant al contingut del present Avís Legal.
L’usuari haurà d’utilitzar aquest lloc web i els seus continguts i/o serveis de forma diligent i de conformitat amb el contingut del present Avís Legal, així com amb la llei, la moral, l’ordre públic i els bons costums. Accedint a aquest lloc web l’usuari es compromet a acceptar i aplicar els termes del present Avís Legal.
D’INTERIORS es reserva el dret a modificar o suprimir en qualsevol moment i sense avís previ els continguts, serveis i informacions que es troben en aquest lloc web.
D’INTERIORS s’eximeix de qualsevol tipus de responsabilitat derivada de l’existència de malware, errors en les línies de comunicació, defectes de hardware i software en l’equip dels usuaris.

PROPIETAT INTEL.LECTUAL INDUSTRIAL

Són propietat de D’INTERIORS i es troben protegits per les lleis espanyoles tots els drets de propietat intel.lectual i industrial sobre qualsevol contingut d’aquest lloc web, i queda reservada a favor de D’INTERIORS la seva exclusiva titularitat per a tot el món i durant tota la vida legal dels mateixos. Els tercers titulars de drets de propietat intel.lectual sobre fotografies incloses en aquest lloc web han concedit a D’INTERIORS les corresponents autoritzacions per a la seva reproducció i disposició del públic.
Es considera inclòs en aquests drets, de manera enunciativa i no limitativa, qualsevol dret de propietat intel.lectual i industrial sobre texts, imatges, dibuxos, combinacions de colors, arxius d’àudio i/o de vídeo, arxius de software, botons, marques, logotips, eslògans i dissenys, programes d’ordinador i els seus elements (codis font, interfícies, aplicacions, desenvolupaments del sistema…), així com sobre l’estructura, disseny, selecció, ordenació i presentació de qualsevol informació i/o continguts en aquest lloc web.
Queden expresament prohibides, en tot cas, la reproducció, còpia, comunicació pública, distribució, modificació, transformació, supressió, manipulació, i qualsevol altra forma d’utilització amb o sense ànim de lucre, de tot o part d’aquest lloc web o qualsevol dels seus continguts, sense la prèvia i expressa autorització per escrit de D’INTERIORS.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 sobre Protecció de Caràcter Personal, D’INTERIORS comunica a l’Usuari que les dades facilitades a través d’aquest lloc web queden recollides en un fitxer el responsable del qual és D’INTERIORS amb C.I.F.: 43671946Y i la finalitat del qual és donar resposta a les consultes que l’usuari ens faci arribar a través del nostre formulari de contacte.
Les dades de caràcter personal de l’interessat seran tractades amb absoluta confidencialitat i en cap cas seran cedides a tercers sense el seu previ consentiment.
L’interessat pot exercir els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel.lació de les seves dades; per exercitar aquests drets n’hi ha prou amb dirigir-se per escrit a D’INTERIORS o enviar un e-mail solicitant aquesta informació, correcció o anulació a l’adreça: dinteriors@dinteriors.cat, incloent el nom, cognom, fotocòpia del DNI i adreça de correu electrònic.
D’INTERIORS té el dret, però no l’obligació, al seu lliure albir, de corregir errors o omisions de qualsevol part del lloc web, de mostrar alguna informació en concret per complir amb determinades lleis, i d’editar, modificar, rebutjar o suprimir qualsevol contingut, en tot o en part, del lloc web.

 

Sol·licitem el seu permís per a obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Real Decret-llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació